Urban VitalControl: nauwkeurige monitoring voor de kalveropfok

Met de Urban VitalControl registreert en controleert u op eenvoudige wijze de gezondheidsstatus van uw dieren. De Urban VitalControl combineert de technologie van een RFID-reader (die op afstand informatie opslaat en weergeeft) met een thermometer. In Duitsland ontving Urban voor dit product de zilveren EuroTier Innovation Award.

De Urban VitalControl komt het best tot zijn recht in combinatie met de Urban Alma Pro-drinkautomaat. Het past naadloos in het automatisch voersysteem van de Urban Alma Pro en biedt zo een grote meerwaarde voor kalver- en melkveehouders. De systemen zijn met elkaar geïntegreerd, waardoor alle gegevens met elkaar verbonden zijn, onmiddellijk toegankelijk zijn en automatisch gedocumenteerd worden.

Maar ook zonder de Urban Alma Pro is de VitalControl een nuttige aanvulling op uw bedrijfsvoering. De VitalControl monitort en registreert met een vaste regelmaat diverse gezondheidsparameters van uw dieren. De gegevens kunnen eenvoudig bewerkt, vergeleken en gedocumenteerd worden, zodat u altijd up-to-date bent.

Meer nieuws

Contact-opnemen-Wijha

Contact opnemen?

Heeft u vragen over de Urban kalveriglo? Neem dan contact met ons op.